16 Νοεμβρίου 2017, Θεσσαλονίκη, ραδιοφωνικός σταθμός «Ανατυπώματα». Μια συνέντευξη σχετικά με το μυθιστόρημα «Περίπτερο», τη συλλογή διηγημάτων «Ακροβάτες δυο κόσμων», καθώς και τα μελλοντικά μου συγγραφικά σχέδια.

12 Απριλίου 2018, Θεσσαλονίκη. Θεσσαλονίκη, ραδιοφωνικός σταθμός «Ανατυπώματα». Μια συνέντευξη σχετικά με το επερχόμενο μυθιστόρημα «Παράξενα Πλάσματα», το οποίο παρουσιάστηκε επίσημα  στο Φεστιβάλ του Φανταστικού Fantasmagoria στις 21 Απριλίου.

21 Απριλίου 2018, Θεσσαλονίκη. Μια σύντομη παρουσίαση των «Παράξενων Πλασμάτων» στο ετήσιο φεστιβάλ του φανταστικού Fantasmagoria. Αυθόρμητη, χωρίς αυστηρό σχεδιασμό, κι όμως πολύ όμορφη!

27 Απριλίου 2018, Θεσσαλονίκη. Η επίσημη, λαμπρή παρουσίαση των «Παράξενων Πλασμάτων» στο Καφέ Θέατρο. Η εκδήλωση ξεκινά με μια εισαγωγή από τους εκδότες Αχιλλέα Τριαντόγλου και Δημήτρη Σεργιάννη. Στη συνέχεια μιλά για το βιβλίο ο φιλόλογος και γλωσσολόγος Γιώργος Ιερόπουλος, ενώ διαβάζουν αποσπάσματα ο εκπαιδευτικός Παναγιώτης Δράμαλης και η καλή φίλη Ελένη Τζιόγα. Μια παρουσίαση με αρκετό κόσμο, αγαπημένα πρόσωπα και όμορφες συζητήσεις! Τα «Πλάσματα» μόλις ξεκίνησαν τον παράξενο δρόμο τους…

7 Μαΐου 2018. Τα «Παράξενα Πλάσματα» φτάνουν στην Αριδαία. Στο ζεστό ψυχικά περιβάλλον του ξενοδοχείου “Lydra”, ανάμεσα σε αγαπημένα πρόσωπα μιλάμε για τα μυστήρια και το νόημα του βιβλίου. Η εξαίρετη ηθοποιός και φίλη Όλγα Κιουρτσίδου διαβάζει αποσπάσματα με τον δικό της, μοναδικό τρόπο.

10 Μαΐου 2018, Θεσσαλονίκη, Διεθνής Έκθεση Βιβλίου. Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στη δημοσιογράφο Μαίρη Κολοβού για τα «Παράξενα Πλάσματα» και τον πολύ παράξενο, αλλά και ενδιαφέροντα, κόσμο της συγγραφικής δημιουργίας!